logo
 
-------------------------------------- Arkiv ---------------------------------------

Maarten Magers selvbiografi er nå kommet! (21.06.2016)

Maarten Mager var norsk Guzzi-importør i over 30 år, og har hatt stor innflytelse MC-miljøet i Norge - både når det gjelder touring og motorsport. Nå er selvbiografien hans "Hollender funnet på Sognefjell" kommet!

Bokanmelder Svein Berli – skriver:

"Det hadde kanskje vært naturlig å tro at når en mann som Maarten Mager skriver bok, vil det handle om motorsykler og mer motorsykler. «Hollender funnet på Sognefjell» er i midlertid mye mer enn det – det er en bok som forteller om et menneskeliv som er så rikt på begivenheter at det ville tatt pusten fra de fleste. Boken er nådeløst naken – Mager forteller oppriktig, levende og kanskje til dels subjektivt om tildragelsene som ble knyttet sammen til et liv. Hans beskrivelser av begivenheter og mennesker er dypt personlige og jeg sitter igjen med en bestemt følelse av at dette er en beretning som er skrevet fra hjertet og med en ærlighet som til tider kan være nådeløs. Språkføringen er formet av at han har vokst opp med en rekke forskjellige språk og det er med å gi boken egenart og personlighet.

Det er svært få som har hatt en så markant innflytelse på MC-miljøet i Norge som Maarten Mager. «Hollender funnet på Sognefjellet» er en bok med rikelig innslag av dramatikk, anekdoter, humor, opplevelser som grenser til det eventyrlige og, selvfølgelig, en god dose motorsykkel. Noe annet hadde vært galt. Mager er motorsyklist på sin hals og valgte å bruke store deler av sitt liv på ting som har med motorsykkel å gjøre. Men – han er også et menneske som har en historie å fortelle – en historie som kan være vel verd å lese."Boken har også 127 bilder. Prisen er kr.298.- + eventuell porto 75.-


Den bestilles hos:
Maarten Mager, Skogly, 4768 Engesland, eller mail maarten@4768.no telefon 915 52 903

Betaling: Maarten stoler på folk flest - så han legger en regning i sendingen og du betaler via nettbank etter mottak.

Se også Maartens hjemmeside: http://www.maartensimport.no/Maartens_Bok-19048s.htmlTilbake til arkivet
 

Copyright © 2002-2011 Norsk Moto Guzzi Klubb Webmaster