NMGK Hjem Registrer Logg inn


Innlegg: 5  [ Viser: 1 til 5 ]

Norsk Moto Guzzi Klubb ForumGenereltRoute 66

Hei, jeg har nettop lest om muligheter her i Norge å kjøre route 66, det er en reisebirå som arrangere halt, men det er 2 STORE defekter:

1 man må leie en motorsykkel ( og kan ikke bruke sin egen, i tilleg det er Harley.....ikke noe imot Harley, men vile gjerne kjore min Califfo )

2 Det er bare 2 uker,og jeg er ikke Valentino Rossi.

Jeg vet at in Italia det er et reisebirå som har i katalog en tour coast to coast med deltakerers egne motorsykkler, som sender fra Genova ( med båt ), og touren er circa i 3 uker, bare det blir vanskelig å reise til Genova med motorsykkelen, sende til USA, venter til båt kommer, o.s.v. Men trenger minst 8-9 uker ferie.To much for me.

Så, lurer jeg hvis det er noen som vet om noen lignende ( coast to coast med egen bike, 3-4 uker ) her i Norge, noen ferdig, som står på katalog?
Eller, bedre, er det noen så gal som har lyst å planlegge sammen en tour coast to coast med vår Guzzi?Det kan være neste år, eller senere, jeg kan vente.Hvis det er noen som har det samme drom, kan bare ta kontakt, man vet aldri hva kan skje.
Lett blir ikke, og heller ikke billig, men det er en drom......
 
det enkleste er å leie/kjøpe en MC på stedet og levere/selge den etterpå.
et annet alternativt er å sette Califfen på flyet..fullt mulig men ikke billig
Arne
 
Jeg hadde ikke vært redd for tidsbruken i forhold til distansen... 2 uker på route 66 er en bedagelig tur. Det er mulig å peise hele turen på 3 dager dersom du må. (Men det er sjølsagt ikke meningen med en slik tur) Første delen av route 66 er ikke noe spesielt heller - spør du meg. Det er først når du begynner å komme vestpå at det blir noe.

Ang. reisebyråer... jeg vet at f.eks. den nederlandske guzziklubben har organisert flere USA-turer med egne mc sendt over i kontainer. Det er godt mulig at du kunne henge deg på en guzziklubb. Har du kikke på nettsidene rundt omkring?

tom
 
Ville droppa hele R66 og heller kjørt masse i Rocky Mountains. Vanvittig natur, herrlige svinger. R66 virker oppskrytt, spørrumei.
 
MC tur til USA, Ikke noe problem i det hele tatt. Ta kontakt med Motorships i Drammen og send MC’en avgårde. Det tar ca 3-4 uker til NJ(utfor NY)til Port Elisabeth, på str med Stavanger. Slik gjorde jeg det i 1999 for å sende min egen Guzzi hjem. Alternativ 2 er å pakke den inn i en stål ramme på ca 1.2x2.5x1.7 og sende den med Nor Lines (tidl Nor Cargo) Da går den inn i en 40’ Kontainer og du henter den på Kaien i NJ samme som oven. I 1999 kostet det 4500.- fra Norge + ekps gebyr i USA på kr 2300.- Så til Route 66, du trenger ikke noe guide, kartbok får du kjøpt for 5$ og de er lett å lese og route 66 er godt merket. Med Norske skilt på MC blir du tatt hensyn til i trafikken

Selv vurdere jeg og kona å sende våres to mc til Australia neste år.
 
Norsk Moto Guzzi Klubb ForumGenereltRoute 66


Innlegg: 5  [ Viser: 1 til 5 ]


Forumets Status
4592 medlemmer har skrevet 205 meldinger fordelt på 85 emner / 4 kategorier / 2 forum.
Brukernavn
Passord
 
 Automatisk innlogging? (krever cookies)
Vi ønsker vårt nyeste medlem Bryggern velkommen.
Det for tiden 0 medlemmer innlogget i forumet.
Innloggede medlemmer:
Alle innlegg er medlemmenes private meninger. Norsk Moto Guzzi Klubb er ikke ansvarlig for innleggenes innhold.