NMGK Hjem Registrer Logg inn


Innlegg: 2  [ Viser: 1 til 2 ]

Norsk Moto Guzzi Klubb ForumGenereltOm "farlige menn" m.m.
Jeg viser til Harald og Gunnars innlegg om eventuelle barnesjukdommer på V11 under Forum - Teknisk. Da mitt svar ikke passer spesielt under det forumet, velger jeg å legge svaret mitt her.

Jeg går ut fra at enten har Harald en sykkel som han har problemer med, eller så slenger han ut en påstand for å få litt temperatur i diskusjonene her på forumet, noe jeg mener det bør være takhøyde for hos oss. Jeg velger også å tolke Gunnars forslag om å utestenge Harald humoristisk, så nå venter jeg spent på en fortsettelse av diskusjonen under teknisk om V11 har hatt barnesjukdommer eller ikke.

Det er for øvrig ikke noe krav om å være medlem i Norsk Moto Guzzi Klubb for å registrere seg som bruker i forumet, så hvorvidt Harald er klubbmedlem eller ikke, er ikke klart.
En annen sak er at jeg mener alle som deltar i forumet bør skrive under med fullt navn!

God sesong alle sammen!

Elin


Elin Vandevjen
Ironi er en vanskelig kunst - særlig på nettet. Enig i at det er særdeles viktig med takhøyde OG å være tydelig (både når det gjelder spørsmål og svar). Men når svarinnlegget begynner med kongelige fabuleringer er det ganske tydelig at tonen er ’lettbeint’...

Jonathan Swift (han med Gullivers reiser) skrev en gong om ’det irske problemet’ - mange fattige og sultne. Han presenterte løsningen på problemet i et opprop han kalte for "A modest proposal" (et beskjedent forslag). Han fører en lang og lærd diskurs om problema. Det er først mot slutten at leseren får løsningen i klartekst: irene burde spise sine egne barn.

Det ble mye diskusjon om "farlige menn" den gangen også.
 
Norsk Moto Guzzi Klubb ForumGenereltOm "farlige menn" m.m.


Innlegg: 2  [ Viser: 1 til 2 ]


Forumets Status
4593 medlemmer har skrevet 205 meldinger fordelt på 85 emner / 4 kategorier / 2 forum.
Brukernavn
Passord
 
 Automatisk innlogging? (krever cookies)
Vi ønsker vårt nyeste medlem Monaldicego velkommen.
Det for tiden 0 medlemmer innlogget i forumet.
Innloggede medlemmer:
Alle innlegg er medlemmenes private meninger. Norsk Moto Guzzi Klubb er ikke ansvarlig for innleggenes innhold.